×

Registracija

Podatki o računu

Login Datas

Prijava

Polje ime je obvezno!
Polje priimek je obvezno!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
Elektronski naslov ni veljaven!
Polje elektronski naslov je obvezno!
Elektronski naslov že obstaja!
Polje geslo je obvezno!
Vnesite veljavno geslo!
Vnesite minimalno 6 znakov!
Vnesite največ 16 znakov!
Gesli se ne ujemata
Morate se strinjati s splošnimi pogoji
Elektronski naslov ali geslo ni pravilno

Za najvišjo kakovost jamčimo s certifikati

Vrhunsko kakovost materialov in izdelkov potrjujemo s certifikati. Vsa naša ležišča so najvišje kakovosti, za katero jamčimo s certifikati, ki imajo ljudem in okolju prijazen predznak.

Razlika med 100 % ležiščem iz lateksa ter njegovim približkom je v tem, da plastične mase penijo s pomočjo kemičnih penil. Pravi lateks pa z vpihovanjem zraka.

Razlika med enim in drugim se pogosto ugotovi že samo na otip, jasno pa je, da izdelavo ležišča iz lateksa opredeljujejo tudi certifikati kakovosti.

Pravlo lateks ležišče

Kako vemo, da gre za pravi lateks in ne za plastično maso?

Kot že rečeno, plastične mase penijo s pomočjo kemičnih penil, lateks pa preprosto z vpihovanjem zraka. Zaradi tega se lateks nikoli ne speni povsem brez napak, ampak je vsake toliko v masi kak nepravilen, večji zračni mehurček. Teh v sintetičnih penah ni. Strokovnjak lahko že z ogledom in otipom ugotovi za kakšen material gre. Ustreznost materiala se izkazuje tudi s certifikati, v kolikor jih je prodajalec pridobil.

Öko-Tex certifikat

Öko-Tex certifikat je najbolj znano jamstvo za kvaliteto tekstilij, ki so izdelane brez zdravju škodljivih snovi. Vsak proizvod je vsestransko testiran pri neodvisnih evropskih raziskovalnih inštitutih in skrbno analiziran glede na standardizirane kriterije.

Öko-Tex certifikat