Dodatni 10% SEJEMSKI popust na vsa ležišča Dollar! Nakup >>
×

Registracija

Podatki o računu

Login Datas

Prijava

Polje ime je obvezno!
Polje priimek je obvezno!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
Elektronski naslov ni veljaven!
Polje elektronski naslov je obvezno!
Elektronski naslov že obstaja!
Polje geslo je obvezno!
Vnesite veljavno geslo!
Vnesite minimalno 6 znakov!
Vnesite največ 16 znakov!
Gesli se ne ujemata
Morate se strinjati s splošnimi pogoji
Elektronski naslov ali geslo ni pravilno

Cene in plačila

Pred vami se nahajajo vse informacije o cenah, plačilnih možnostih in pogojih. Vse navedene cene izdelkov so v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila, razen, če ni navedeno drugače (primer akcij in posebnih ugodnosti). Ko kupec naročilo v spletni trgovini potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetja Dollar d.o.o., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila. Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos.

V spletni trgovini so cene navedene kot redne cene izdelkov in akcijske cene. Redne cene so priporočene maloprodajne cene, ki so objavljene v rednem ceniku podjetja Dollar d.o.o. Osnova za izračun višine prihranka in višine popusta so priporočene maloprodajne cene. Akcijska cena je cena, ki jo plača kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno.

V spletni trgovini je redna cena označena s sivo barvo. Akcijska cena je označena z rdečo barvo. V primeru, da ima izdelek akcijsko ceno, je redna cena prečrtana.

Plačila

Izbirate lahko med različnimi načini plačila, in sicer:

a. Plačilo po povzetju:

Pri plačilu po povzetju blago plačate dostavni službi (Pošta Slovenije) ob prevzemu na domu ali drugi lokaciji po vaši izbiri, ob prevzemu paketa pokažete osebni dokument.
Plačilo dostavni službi (Pošta Slovenije) ob prevzemu je možno z gotovino. Če vas v času dostave ni doma, bo poštni delavec pustil obvestilo o dostavi izdelkov v vašem nabiralniku, na podlagi katerega boste paket lahko osebno prevzeli na vam najbližji poštni enoti. Naročene izdelke v tem primeru plačate ob prevzemu v enoti Pošte Slovenije.
Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo v vrednosti 1,05 EUR za vrednost pošiljke do 98,00 €.

b. Plačilo po predračunu:

Pri izbiri načina plačila po predračunu po zaključku nakupa prejmete ne e-naslov, ki ste ga navedli, ponudbo. Na njej najdete vse potrebne podatke za izvedbo plačila: številka transakcijskega računa, znesek ...
Plačilo najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Z izvedbo naročila bomo pričeli po prejemu obvestila o prejetem plačilu.

Podatki za izpolnitev plačilnega naloga UPN

Za plačilo: vpišete znesek, ki ga je potrebno nakazati (znesek na ponudbi)
Koda namena: OTHR
Namen/rok plačila: Plačilo ponudbe št. XX (vpišete številko naročila)
BIC banke: ABANSI2X
Številka računa: IBAN SI56 0510 0801 4733 516 (ABANKA d.d.)
Referenca: SI00 vpis številke ponudbe (nekatere banke zahtevajo vpis dodatnih "ničel", npr. 00 pred vpisom številke ponudbe).

c. Plačilo na do 4 obroke, brez obresti

Dollar vam zagotavlja enostavno in hitro plačilo na do 4 obroke, brez obresti. Nakup na obroke lahko izvršite s plačilom na položnice, v trgovinah Dollar (Ljubljana in Domžale), preko telefona 01 520 93 00 ali preko spletne trgovine www.dollar.si.

  • 2 obroka – pri nakupu nad 60 €. Minimalna vrednost prvega obroka je 40 % od vrednosti naročila. Prvi obrok poravnate ob prevzemu izdelkov, drugega plačate preko položnice. Minimalna višina drugega obroka je 24 eur. V primeru, da ste naročili ležišče po meri (ležišča iz lateksa), je ob potrditvi naročila potrebno plačati 1. obrok.
  • 3 obroki – pri  nakupu nad 80,00 €. Minimalna vrednost prvega obroka je 40 % od vrednosti naročila. Prvi obrok poravnate ob prevzemu, preostala dva plačate preko mesečnih položnic. Minimalna višina ostalih obrokov je 24 ur. V primeru, da ste naročili ležišče po meri (ležišča iz lateksa), je ob potrditvi naročila potrebno plačati 1. obrok.
  • 4 obroki – pri nakupu nad 120,00 €. Minimalna vrednost prvega obroka je 40 % od vrednosti naročila. Prvi obrok poravnate ob prevzemu, preostale plačate preko mesečnih položnic. Minimalna višina ostalih obrokov je 24 eur. V primeru, da ste naročili ležišče po meri (ležišča iz lateksa), je ob potrditvi naročila potrebno plačati 1. obrok.

Kako si uredim obročni nakup?

Plačilo na obroke brez obresti lahko uredite ob nakupu preko spletne trgovine www.dollar.si, v trgovini Dollar Ljubljana in Domžale ali ob naročilu preko telefona 01 520 93 00. Na spletni strani lahko med samim postopkom nakupa enostavno izberete nakup na obroke brez obresti in oddate naročilo. Po prejemu naročila vas bomo kontaktirali in uredili vse potrebno. Če pri tem koraku potrebujete kakršno koli pomoč, prosimo pokličite na 01 520 93 00 ali pišite na info@dollar.si. Prav tako se lahko za pomoč obrnete na spletnega svetovalca, ki vas čaka v spletni klepetalnici. Za sklenitev pogodbe potrebujemo vašo EMŠO številko. Plačilo na obroke velja samo za državljane Republike Slovenije. V kolikor ima stranka odrto plačilo na obroke, do nadaljnjega nakup na obroke ni mogoč, dokler vsi obroki niso odplačani. Maksimalni znesek nakupa, ki se lahko opravi na 4 obroke, je 2.000 €.

Pri plačilih na obroke si pridržujemo pravico, da zahtevamo dodatno dokumentacijo ali zavrnemo naročilo.