Dodatnih -5% na vsa ležišča! Tudi že znižana. Klik TUKAJ >>
×

Registracija

Podatki o računu

Login Datas

Prijava

Polje ime je obvezno!
Polje priimek je obvezno!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
Elektronski naslov ni veljaven!
Polje elektronski naslov je obvezno!
Elektronski naslov že obstaja!
Polje geslo je obvezno!
Vnesite veljavno geslo!
Vnesite minimalno 6 znakov!
Vnesite največ 16 znakov!
Gesli se ne ujemata
Morate se strinjati s splošnimi pogoji
Elektronski naslov ali geslo ni pravilno

Cene in plačila

Pred vami se nahajajo vse informacije o cenah, plačilnih možnostih in pogojih. Vse navedene cene izdelkov so v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila, razen, če ni navedeno drugače (primer akcij in posebnih ugodnosti). Ko kupec naročilo v spletni trgovini potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetja Dollar d.o.o., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila. Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos.

V spletni trgovini so cene navedene kot redne cene izdelkov in akcijske cene. Redne cene so priporočene maloprodajne cene, ki so objavljene v rednem ceniku podjetja Dollar d.o.o. Osnova za izračun višine prihranka in višine popusta so priporočene maloprodajne cene. Akcijska cena je cena, ki jo plača kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno.

V spletni trgovini je redna cena označena s sivo barvo. Akcijska cena je označena z rdečo barvo. V primeru, da ima izdelek akcijsko ceno, je redna cena prečrtana.

Plačila

Izbirate lahko med različnimi načini plačila, in sicer:

a. Plačilo po povzetju:

Pri plačilu po povzetju blago plačate dostavni službi ob prevzemu na domu ali drugi lokaciji.
Plačilo dostavni službi ob prevzemu je možno z gotovino. Če vas v času dostave ni doma, bo dostavljalec pustil obvestilo o dostavi izdelkov v vašem nabiralniku, na podlagi katerega boste paket lahko osebno prevzeli na vam najbližji poštni enoti. Naročene izdelke v tem primeru plačate ob prevzemu v enoti Pošte Slovenije.
Pri plačilu po povzetju vam dostavljalec zaračuna provizijo za plačilo po povzetju v vrednosti 1,49€, ki se doda pri oddaji naročilaDa se izognete dodatnim stroškom plačila po povzetju, vam priporočamo, da plačate vnaprej (preko nakazila, ipd.)

b. Plačilo po predračunu:

Pri izbiri načina plačila po predračunu po zaključku nakupa prejmete ne e-naslov, ki ste ga navedli, ponudbo. Na njej najdete vse potrebne podatke za izvedbo plačila: številka transakcijskega računa, znesek ...
Plačilo najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Z izvedbo naročila bomo pričeli po prejemu obvestila o prejetem plačilu.

Podatki za izpolnitev plačilnega naloga UPN

Za plačilo: vpišete znesek, ki ga je potrebno nakazati (znesek na ponudbi)
Koda namena: OTHR
Namen/rok plačila: Plačilo ponudbe št. XX (vpišete številko naročila)
BIC banke: LJBASI2X
Številka računa / IBAN: SI56 0230 0001 0254 273
Referenca: SI00 vpis številke ponudbe (nekatere banke zahtevajo vpis dodatnih "ničel", npr. 00 pred vpisom številke ponudbe).

c. Plačilo na obroke (do 4 obroke, brez papirologije) 

Dollar vam zagotavlja enostavno in hitro plačilo na obroke. Izkorisite enostavno in hitro plačilo na do 4 obroke. Brez dokumentacije, brez obiska banke, brez skritih stroškov, brez obresti. Plačate samo dodatnih 10 € za obdelavo obročnega plačila.

  • 2 obrokaPri nakupu nad 60,00 €. Prvi obrok (40 %) poravnate ob prevzemu izdelkov, drugega plačate preko položnice.
  • 3 obroki – Pri nakupu nad 80,00 €. Prvi obrok (40 %) poravnate ob prevzemu, preostala dva plačate preko mesečnih položnic.
  • 4 obroki – Pri nakupu nad 120,00 €. Prvi obrok (40 %) poravnate ob prevzemu, preostale plačate preko mesečnih položnic.

Kako si uredim obročni nakup?

Plačilo na obroke brez obresti lahko uredite ob nakupu preko spletne trgovine www.dollar.si, v trgovini Dollar Ljubljana ali ob naročilu preko telefona 01 520 93 00. Na spletni strani lahko med samim postopkom nakupa enostavno izberete nakup na obroke brez obresti in oddate naročilo. Po prejemu naročila vas bomo kontaktirali in uredili vse potrebno. Če pri tem koraku potrebujete kakršno koli pomoč, prosimo pokličite na 01 520 93 00 ali pišite na info@dollar.si. Prav tako se lahko za pomoč obrnete na spletnega svetovalca, ki vas čaka v spletni klepetalnici. Za sklenitev pogodbe potrebujemo vašo EMŠO številko. Plačilo na obroke velja samo za državljane Republike Slovenije. V kolikor ima stranka odrto plačilo na obroke, do nadaljnjega nakup na obroke ni mogoč, dokler vsi obroki niso odplačani. Maksimalni znesek nakupa, ki se lahko opravi na 4 obroke, je 2.000 €.

Pri plačilih na obroke si pridržujemo pravico, da zahtevamo dodatno dokumentacijo ali zavrnemo naročilo.

Nekatere izdelke (ležišča iz lateksa, volnene nadvložke in odeje, določena letvena dna) za vas izdelujemo po naročilu. Predpogoj za izdelavo je vnaprejšnje plačilo 40% avansa ali celotnega zneska naročila. Če ste izbrali plačilo na obroke, se prvi obrok šteje kot plačilo avansa, zato ga morate plačati vnaprej.

Med izdelke standardnih velikosti spadajo: 

  • ležišča iz lateksa dimenzij 80x200, 90x190, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 in 180x200 cm,
  • letvena dna dimenzij 70x200, 80x200, 90x190, 90x200, 120x200 in 140x200 cm,
  • kašmir in merino volneni nadvložek dimenzij 90x190, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 in 180x200 cm,
  • kašmir in merino volnena odeja dimenzij 140x200, 200x200 in 250x200 cm.

Vse ostale dimenzije, ki niso zapisane na seznamu izdelkov standardnih velikosti, se smatrajo za izvenstandardne.

Po oddaji naročila boste tekom delovnega dne prejeli podatke za plačilo na vaš e-poštni naslov. Ko je plačilo avansa oziroma prvega obroka opravljeno, bo vaše naročilo poslano v izdelavo. O dostavi boste obveščeni iz strani Pošte Slovenija ali naše osebne dostavne službe Dollar.