×

Registracija

Podatki o računu

Login Datas

Prijava

Polje ime je obvezno!
Polje priimek je obvezno!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
Elektronski naslov ni veljaven!
Polje elektronski naslov je obvezno!
Elektronski naslov že obstaja!
Polje geslo je obvezno!
Vnesite veljavno geslo!
Vnesite minimalno 6 znakov!
Vnesite največ 16 znakov!
Gesli se ne ujemata
Morate se strinjati s splošnimi pogoji
Elektronski naslov ali geslo ni pravilno

Hibridni vzglavnik NEO Bamboo Memory

Hibridni vzglavnik NEO Bamboo Memory

Na zalogi
✅ 1+1 GRATIS
V košarico dodajte dva vzglavnika z oznako 1+1 GRATIS. Znesek ugodnejšega ali enake vrednosti se odšteje v pregledu košarice. Gratis izdelek se ne doda avtomatsko v košarico.
89,90 €

* Obvezna polja

89,90 €

Imate vprašanje ali želite naročiti izdelek po naročilu?
Pokličite nas na 01 520 93 00 ali poklepetajte z našim svetovalcem.

Za naspana jutra izberite vzglavnik, ki se prilagaja vam. Hibridni vzglavnik NEO Bamboo Memory je inovacija na slovenskem tržišču, saj združuje zmagovalno kombinacijo rezane spominske pene v obliki kock in puhastih mikrovlaken za popolno prilagoditev vašim potrebam. Rezana spominska pena poskrbi za porazdelitev pritiska in pravilno podporo glave med spanjem, fina mikrovlakna pa vam nudijo mehkobo in zračnost ob samem stiku z vzglavnikom.
Opis

Prednosti vzglavnika NEO

 • Vzglavnik, ki se popolnoma prilagaja vam.
 • Nudi idealno ravnovesje med podporo in udobjem.
 • Edinstvena kombinacija kock iz spominske pene in mikrovlaken za dober spanec.
 • Hibridni vzglavnik, ki trajno ohranja svojo obliko.

Spoznajte plasti vzglavnika

 1. Tkanina zunanje prevleke
  Zunanja prevleka vzglavnika je izdelana iz gosto tkanega 100 % bombaža, ki vas bo razvajal z izjemno zračnostjo. Idealno za ljubitelje naravnih materialov. 
 2. Polnilo zunanje prevleke
  Naravna bambusova vlakna odlično absorbirajo vlago in s tem vaš spalni prostor ohranjajo vedno suh. Za voluminoznost so polnilu dodana napredna mikrovlakna, ki zagotavljajo udobje med spanjem na vzglavniku.
 3. Stranska tkanina
  Stranski rob prevleke je narejen iz tkanine 3D AirMesh, ki povečuje zračenje. Klimatski modul povečuje kroženje  zraka in tako uravnava temperaturo vzglavnika.
 4. Notranja zrakotesna prevleka
  Izdelana je iz raztegljive, lahke zrakotesne tkanine, ki omogoča oblikovanje blazine in skrbi, da bo vaš vzglavnik ohranil svojo prvotno obliko in višino.
 5. Polnilo vzglavnika
  Polnilo vzglavnika vsebuje kombinacijo rezane spominske pene v obliki kock in najfinejših ClimaSoft mikrovlaken, ki skupaj zagotavljajo pravilno podporo glave in vratu, hkrati pa nudijo prijetno udobje med spanjem.

Najbolj prilagodljiv vzglavnik doslej

Tukaj je! Vzglavnik NEO, ki se popolnoma prilagaja Vam! Vaš položaj telesa med spanjem je zelo pomemben pri izbiri vzglavnika. Če je vaš vzglavnik prenizek ali previsok, so lahko bolečine v vratu vaša stalnica. Z NEO Bamboo Memory si lahko idealno prilagodite višino in trdoto vzglavnika. Polnilo lahko enostavno dodajate/odvzemate in si oblikujete vzglavnik po svojih željah, da bosta vaša hrbtenica in vrat vedno v pravilni legi.
Si želite, da je vaš NEO vzglavnik mehkejši? Iz vzglavnika odstranite nekaj kock spominske pene in v vzglavniku pustite več puhastih mikrovlaken.
Si želite, da je vaš NEO vzglavnik bolj čvrst? Iz vzglavnika odstranite več puhastih mikrovlaken in v jedru obdržite več kock spominske pene.

Edinstvena kombinacija materialov

Inovativna kombinacija rezane spominske pene v obliki kock in najfinejših mikrovlaken ClimaSoft skupaj zagotavljajo odlično podporo vašega vratu. Spominska pena ima odlične sposobnosti prilagajanja in odzivanja na pritisk. Kocke spominske pene poskrbijo za porazdelitev pritiska in pravilno podporo glave med spanjem, fina mikrovlakna pa vam nudijo dodaten občutek mehkobe. Spominska pena je rezana izključno za NEO vzglavnik, saj mu le pravilna oblika in velikost kock dajeta pravilno funkcionalnost zaradi katere se boste zjutraj zbujali zadovoljni in spočiti.

Vzglavnik, ki doživljenjsko ohranja svojo obliko

Vzglavnik ima dve prevleki, notranjo in zunanjo. Polnilo je shranjeno v notranjo zrakotesno prevleko, ki omogoča, da se vzglavnik ne pogrezne ali izgubi svoje oblike. Tako bosta višina in oblika vzglavnika za vedno enaki, tudi po večletni vsakodnevni uporabi.

Idealna izbira ne glede na položaj spanja

Klasični vzglavnik je primeren za vse spalne položaje. Ne glede na spalni položaj, bo vzglavnik poskrbel za odličen spanec in optimalno podporo vratu in glave, da se boste zbujali naspani in spočiti.

Izbrani zračni materiali za učinkovito odvajanje vlage

Stranski rob vzglavnika krasi še 3D tkanina AirMesh, ki preko noči poskrbi za kroženje zraka in odvaja odvečno vlago stran od vašega telesa. S tem vam je zagotovljeno suho spalno okolje in boljši pretok zraka med polnilom in prevleko, kar bo izboljšalo kvaliteto vašega spanja in jutranje počutje.

Dodatne informacije
Dimenzija 50 x 70 x 21 cm.
Primernost za spalne položaje Za vse spalne položaje.
Snemljiva in pralna prevleka Da, zunanja prevleka vzglavnika (na 60 ˚C).
Sestava

Tkanina zunanje prevleke:

100 % bombaž.

Tkanina notranje prevleke:
100 % mikrovlakna.

Polnilo zunanje prevleke:
50 % bambusova vlakna, 50 % mikrovlakna.

Jedro:
55 % kock iz spominske pene, 45 % mikrovlakna ClimaSoft.

Razlogi za nakup

Eko certifikat

Naši izdelki so iz kakovostnih in zdravju prijaznih materialov, kar jamčimo tudi z Eko certifikatom.

Garancija na zadovoljstvo

Vaš nakup ni tvegan. Garancija na zadovoljstvo vam omogoča 14-dnevno testiranje izdelkov. Če vam ne odgovarjajo, bomo za vas z veseljem poiskali drugega ali pa vam vrnili denar. Več

Kakovostna mikrovlakna

Napredna mikrovlakna so prijetna na otip, nudijo prijetno toploto in mehkobo, obenem pa izdelkom zagotavljajo enostavno vzdrževanje.

Naravni materiali

Naravni materiali imajo številne pozitivne lastnosti za dober spanec: so prijazni do kože in imajo nanjo blagodejen učinek, poleg tega pa so prijazni tudi do okolja. Več