Dollar.si - 10 let jamstva

Splošni pogoji

Registracija:

Za naročilo izdelka v spletni trgovini Dollar d.o.o. se ni potrebno registrirati. Za nakup so dovolj podatki o naslovu plačnika oz. naslov za dostavo in e-naslov. Z uspešno oddanim naročilom oz. nakupom na spletni trgovini soglašate z vsemi pogoji poslovanja, ki so navedeni na spletni trgovini Dollar d.o.o.

Naročanje:
Vsa naročila potekajo preko spletne trgovine www.dollar.si in so dostopna 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Izbirate lahko med vsemi objavljenimi izdelki, če pa želenega izdelka ni na zalogi, nam pošljite povpraševanje na info@dollar.si  in obvestili vas bomo, ali je dobava možna.

Izdelki v spletni trgovini so izdelani iz umetnih materialov, razen, če je v opisu izdelka navedeno drugače. Za podrobnejše informacije, glede sestave posameznega izdelka, nas kontaktirajte po elektronski pošti.

O vseh podatkih o vašem spletnem naročilu boste obveščeni na e-naslov, ki ste ga navedli v nakupovalni košarici pri vnosu vaših podatkov. Če le-tega ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takšnem primeru vas prosimo, da nas kontaktirate na info@dollar.si.

Izdelke dostavlja Pošta Slovenije d.d. (ležišča in letvena dna vam dostavimo na dom), po ceniku objavljenem na spletni trgovini www.dollar.si.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec na spletni trgovini odda naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika, kot za kupca. Pogodba bo shranjena pri našem podjetju, dostop do nje je možen osebno na naslovu podjetja, po pošti ali po e-pošti.

Cene v spletni trgovini Dollar:
Vse navedene cene izdelkov so v eur in vključujejo davek na dodano vrednost v višini 22% (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen, razen, če ni  navedeno drugače (primer akcij in posebnih ponudb). Ko kupec  naročilo v spletni trgovini potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetja Dollar d.o.o., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila.

Cena izdelka, vrednost DDV-ja in strošek poštnine so razvidni v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo.

Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos. V spletni trgoviniso navedene cene kot redne cene izdelkov in znižane cene (znižana cena se nahaja ob prečrtani redni ceni). Redne in znižane cene veljajo za vse kupce spletne trgovine Dollar.  

Status naročila:
Status vašega naročila prejmete preko e-pošte. Vsako spremembo vašega naročila dobite na vaš e-naslov, ki ste ga navedli ob nakupu.

Načini plačila:
- plačilo po povzetju,
- plačilo po predračunu,
- plačilo na obroke, brez obresti.

Več o načinih plačila lahko preberete TUKAJ.

Odstop od naročila pred dostavo:
V primeru napake pri naročanju preko www.dollar.si lahko kupec naročilo prekliče s klicem na telefonsko številko 01 520 93 00  ali pisno na e-mail naslov: info@dollar.si.

Zamenjava blaga:
Če je kupec naročil izdelek, ki mu kakorkoli ne ustreza, ga lahko pri nas zamenja. O želeni zamenjavi nas mora obvestiti na info@dollar.si. V naši vednosti in po dogovoru nam izdelek pošlje nazaj na naslov za menjave in vračila: Dollar d.o.o., Breznikova ulica 15, 1230 Domžale in poslali mu bomo drugega, v skladu z dogovorom. Edini strošek, ki bremeni kupca, je strošek vračila izdelka.

Posebne ponudbe in akcije:
Posebne ponudbe in akcije veljajo samo na spletni trgovini www.dollar.si.
Popusti, različne akcije in kuponi ugodnosti se med seboj ne seštevajo.

Informativne vsebine:
Vsebine na Dollarjevi spletni trgovini so  za informativno rabo in niso nadomestek za zdravniško posvetovanje.
O uporabnosti naših nasvetov in predlogov se glede na svoje zdravstveno stanje posvetujte s svojim zdravnikom.

Slike izdelkov:
Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (barvno, številčno ... odstopanje).

Odveza odgovornosti:
Dollar d.o.o. se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni v spletni trgovini. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da Dollar d.o.o. v spletni trgovini ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o eventualnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Pritožbe, reklamacije in informacije:
V primeru pritožb, reklamacij ali informacij, povezanih z našimi storitvami, nas lahko kontaktirate prek elektronske pošte na naslov info@dollar.si ali po pošti na naslov:

Dollar d.o.o.
Breznikova ulica 15
1230 Domžale


Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.