Dollar.si - 10 let jamstva

Plačilo

Izbirate lahko med različnimi načini plačila, in sicer:

a. Plačilo po povzetju:

Ob izbiri načina plačila po povzetju kupnino plačate dostavni službi (Pošta Slovenije) ob dostavi naročenega blaga. Plačilo dostavni službi (Pošta Slovenije) ob prevzemu je možno z gotovino. Če vas v času dostave ni doma, bo poštni delavec pustil obvestilo o dostavi izdelkov v vašem nabiralniku, na podlagi katerega boste paket lahko osebno prevzeli na vam najbližji poštni enoti. Naročene izdelke v tem primeru plačate ob prevzemu v enoti Pošte Slovenije.
Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna provizijo v vrednosti 1,05 EUR.

b. Plačilo po predračunu:

Pri izbiri načina plačila po predračunu po zaključku nakupa prejmete ne e-naslov, ki ste ga navedli, ponudbo. Na njej najdete vse potrebne podatke za izvedbo plačila: številka transakcijskega računa, znesek ...
Plačilo najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji.
Podatki za izpolnitev plačilnega naloga UPN
Namen plačila: Plačilo spletnega naročila
Ime/Naziv: Dollar d.o.o.
Naslov: Breznikova ulica 15, 1230 Domžale
Referenca: vpis številke ponudbe (nekatere banke zahtevajo vpis dodatnih "ničel", npr. 00 pred vpisom številke ponudbe).
Številka računa: IBAN SI56 0600 0006 6289 517 (BANKA CELJE d.d.)

c. Plačilo na do 4 obroke, brez obresti:

Dollar d.o.o. vam zagotavlja enostavno in hitro plačilo na do 4 obroke, brez obresti, in to brez pretirane papirologije. Nakup na obroke lahko izvršite s plačilom na položnice, v vseh Dollarjevih trgovinah (Ljubljana, Domžale), preko telefona 01 520 93 00 ali preko spleta www.dollar.si.

 • 2 obroka – pri nakupu nad 58,00 EUR. Prvi obrok poravnate ob prevzemu izdelkov, drugega plačate preko položnice. Ob naročilu ležišča je ob potrditvi naročila potrebno plačati 10 % avans (za plačilo 10 % avansa pošljemo na vaš e-naslov, ki ste ga navedli, predračun. Plačilo izvedete na enak način, kot je opisano plačilo po predračunu).
 • 3 obroki – pri  nakupu nad 87,00 EUR. Prvi obrok poravnate ob prevzemu, preostala dva pa plačate preko mesečnih položnic. V primeru, da ste naročili ležišče, je ob potrditvi naročila potrebno plačati 10 % avans (za plačilo 10 % avansa pošljemo na vaš e-naslov, ki ste ga navedli predračun. Plačilo izvedete na enak način, kot je opisano plačilo po predračunu).
 • 4 obroki – pri nakupu nad 116,00 EUR. Prvi obrok poravnate ob prevzemu, preostale plačate preko mesečnih položnic. V primeru, da ste naročili ležišče, je ob potrditvi naročila potrebno plačati 10 % avans (za plačilo 10 % avansa pošljemo na vaš e-naslov, ki ste ga navedli, predračun. Plačilo izvedete na enak način, kot je opisano plačilo po predračunu).

Kako si uredim obročni nakup?
Plačilo na obroke brez obresti lahko uredite ob nakupu preko spletne trgovine www.dollar.si , v vsaki Dollarjevi trgovini (Ljubljana ali Domžale) po Sloveniji ali ob naročilu preko telefona 01 520 93 00. Na spletni trgovini lahko med samim postopkom nakupa enostavno izberete nakup na obroke brez obresti in oddate naročilo. Po prejemu naročila vas bomo kontaktirali in uredili vse potrebno. Če pri tem koraku potrebujete kakršno koli pomoč, prosimo pokličite na  01 520 93 00 ali pišite na info@dollar.si. Prav tako se lahko za pomoč obrnete na spletnega svetovalca, ki vas čaka v spletni klepetalnici od 9. do 21. ure.

Za sklenitev pogodbe potrebujemo vašo EMŠO številko.

Če imate ob tem kakršna koli vprašanja, lahko pišete na info@dollar.si ali preprosto pokličete na 01 520 93 00.

d. NOVO PRI DOLLARJU - Plačilo na do 12 obrokov preko direktne obremenitve (trajnik) 

Glavne lastnosti direktne bremenitve:

 • brez obresti in brez dodatnih stroškov odobritve,
 • 30 % polog oz. prvi obrok in nato 11 zaporednih obrokov,
 • minimalni obrok 50 €,
 • direktna bremenitev lahko zapade v plačilo 8. ali 18. v mesecu,
 • nakup na do 12 obrokov je možen samo v poslovalnicah Ljubljana – CityPark in Domžale – Spar Center,
 • velja za državljane Republike Slovenije.

Dokumenti, ki jih potrebujete:

 • plačilna kartica Maestro domače slovenske banke,
 • osebna izkaznica ali potni list,
 • davčna številka.

Plačilo na do 12 obrokov je možno samo s plačilno kartico Maestro. Ob potrditvi naročila je potrebno poravnati prvi obrok oz. polog v višini 30 % od vrednosti računa. Minimalni obrok je lahko 50,00 EUR.
Nakup na obroke preko direktne bremenitve je možen samo za ležišča iz lateksa in žepkasta ležišča. V kolikor so na računu poleg ležišč še drugi izdelki, se lahko celoten račun uredi na obroke.
Ob nakupu oz. potrditvi naročila je potrebno predložiti veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list), davčno številko in plačilno kartico Maestro (samo slovenske banke), ki se štejejo kot priloga k pogodbi za plačilo na obroke preko direktne bremenitve.

 


Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.