Dollar.si - 10 let jamstva

Dostava

Dollar d.o.o. nudi za naročene izdelke v spletni trgovini www.dollar.si dostavo z navadno pošto preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije. Izjema so ležišča in letvena dna, ki vam jih dostavimo z lastno dostavo na dom. 

Naročeni izdelki imajo dostavne roke:

- od 2 do 3 delovne dni: velja za vse izdelke v spletni trgovini, razen za ležišča in letvena dna,
- od 7 do 10 delovnih dni: velja za vsa ležišča in letvena dna.

O dostavi izdelkov vas bomo obvestili preko e-pošte ali telefona.  Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.
Dostava se izvrši na naslov, ki ga je uporabnik navedel ob naročilu. V primeru, da ob času dostave (velja za dostavo izdelkov, ki jih dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije) nikogar ni na navedenem naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu prodaje naročenega blaga.

Poštnina/stroški dostave

Ob nakupu izdelkov nad 100 EUR je poštnina brezplačna, izjema so le ležišča in letvena dna, kjer je poštnina brezplačna ob nakupu nad 500 EUR. V času posebnih akcij se lahko znesek obračunane poštnine spremeni. Poštnino zaračunamo glede na težo naročenih izdelkov:

Teža  Poštnina
do 2 kg    4,37 EUR
nad 2 kg do 5 kg       5,37 EUR
nad 5 kg do 10 kg 6,53 EUR
nad 10 kg do 15 kg  7,69 EUR
nad 15 kg do 20 kg 8,85 EUR
nad 20 kg do 25 kg  10,37 EUR
nad 25 kg do 30 kg  11,81 EUR
nad 30 kg do 40 kg 13,85 EUR
nad 40 kg do 50 kg 16,17 EUR
nad 50 kg  18,24 EUR

Pri naročilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna 1,05 € za plačilo položnice.

BREZPLAČNA POŠTNINA: Pri nakupu preko spletne trgovine www.dollar.si je ob posebnih akcijah na voljo brezplačna poštnina, zato predlagamo, da se naročite na prejemanje Dollarjevih e-novic, s katerimi boste redno seznanjeni z vsemi aktualnimi akcijami, tudi s tistimi, ki ponujajo nakup z brezplačno poštnino.

Zamude ali nerazpoložljivost blaga

V primeru, da naročeni izdelek ne bo na voljo v dostavnem roku ali v obljubljenem času dostave, vas bomo o tem obvestili. V primeru nedostopnosti blaga si pridržujemo pravico, da naročila ne izvršimo oz. izdelka ne dostavimo. V tem primeru vas bomo o tem takoj obvestili in vam nemudoma vrnili morebitni že prejeti denar.
Izdelki, ki jih ni na zalogi

V izrednih primerih je mogoče, da katerega izmed izdelkov ni več na zalogi, kar bo vidno na spletni trgovini pri samem izdelku. Če želite vedeti, kdaj bo izdelek ponovno na zalogi, nam pišite na info@dollar.si. Izdelka, ki ni na zalogi, preko spletne trgovine ne morete naročiti.


Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.