Dollar.si - 10 let jamstva

Zgodovina podjetja

Podjetje Dollar smo ustanovili leta 1990 po vzoru specializiranih 'salonov za zdravo spanje', ki v tujini obstajajo že dolgo let. Ukvarjati smo se začeli s prodajo izdelkov iz naravnih materialov, ki jih človek uporablja v postelji. Različna bio ležišča in ortopedski vzglavniki iz lateksa, lesena posteljna dna in kakovostne odeje iz 100% ovčje volne merino in kašmir so izdelki, ki smo jih najprej uvažali, kasneje pa smo se odločili za lastno proizvodnjo. Da bi ohranili kakovost izdelkov, večino materialov surovin še vedno uvažamo.

Danes lahko iz našega lesnega in tekstilnega proizvodnega oddelka zagotovimo veliko izbiro najrazličnejših izdelkov vseh dimenzij in kakovosti v zelo kratkem času. Tako kot pri izdelavi, se tudi pri svetovanju in prodaji trudimo nuditi kakovost.

Želimo, da bi pri nas vsakdo našel nekaj zase, nekaj, kar bo zares koristilo njegovemu zdravju in pozitivno vplivalo na kakovost spanja. Le ob zadovoljnem uporabniku naših izdelkov bo tudi naše zadovoljstvo popolno. Vsakomur, ki nekaj da na svoje zdravje, bomo tudi v Sloveniji ponudili tisto, kar v razviti Evropi velja za najboljše.

 

... in po 25-ih letih

V 25-ih letih smo se iz majhnega podjetja razvili v eno vodilnih specializiranih podjetij za proizvodnjo in prodajo izdelkov za zdravo in udobno spanje. Uveljavljeni tuji poslovni partnerji so nam vseskozi zagotavljali pomoč pri razvoju, predvsem pa dobavo kakovostnih materialov, kakršne so po vsej zahodni Evropi uporabljali za izdelovanje ležišč, vzglavnikov, posteljnine ...

 


Certifikati ustreznosti

Certifikati ustreznosti so rezultat testov trajne elastičnosti, ki smo jih opravili v sodelovanju s testiranim laboratorijem za pohištvo Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Certifikate najpomembnejših nemških inštitutov pa je pridobil naš belgijski dobavitelj lateks polnil. 

Prav lastna proizvodnja in specializirana lastna prodajna salona po Sloveniji sta nam pomagala razviti blagovno znamko Dollar - BIO posteljni program. Ta je zelo dobro uveljavljena in prepoznavna med kupci, ki uporabljajo višje kakovostne izdelke. Glede na izkušnje, spoznanja, želje in zahteve naših kupcev, s katerimi imamo vsakodnevne stike, smo se odločili, da bomo svoj prodajni program še razširili. Izdelki, kot so novi modeli ležišč iz lateksa, bodo tako omogočili še veliko večjo izbiro tako pri materialu kot pri ceni.

Prepričani smo, da boste z novo, širšo ponudbo zadovoljni tudi vi, saj je naš osnovni namen izpolniti želje in zahteve čim več ljudi, ki se zavedajo, kako pomemben je dober in zdrav spanec.

Želimo vam veliko zdravja in dobrega počutja.


Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.