Dollar.si - 10 let jamstva

O nas

Osnovni podatki o podjetju

Dollar d.o.o.

Breznikova ulica 15
1230 Domžale

Telefon: 01 520 93 00
E-naslov: info@dollar.si

Andrej Podgoršek, direktor

ID za DDV: SI55178545
Matična številka: 5399769000
Davčni zavezanec: Da

Pravni status: Družba z omejeno odgovornostjo

Uskladitev družbe z Zakonom o gospodarskih družbah. Družba je vpisana v sodni register s sklepom Srg 3216/94 z dne 13.12.1994.

Poslujemo v slovenskem jeziku.


Ljudje kar tretjino svojega življenja preživimo v postelji, kljub temu pa se nas večina sploh ne zaveda, kako pomembno je, na čem ležimo. O tem začnemo razmišljati šele takrat, ko ponoči ne moremo dobro spati in se zjutraj zbujamo utrujeni, ali ko začutimo prve bolečine v predelu hrbtenice in vratu. Takrat ponavadi v najbližji trgovini (s pohištvom) kupimo novo vzmetnico ali vzglavnik in pričakujemo konec vseh tegob, mali čudež.

V podjetju Dollar se trudimo in poskušamo vsakemu posamezniku kar najbolje svetovati, kaj je zanj najprimernejše. Ljudje vse prevečkrat kupujemo izdelke zelo površno, kupujemo izdelke, za katere smo mnenja, da nam ustrezajo: trdo ležišče, mehak vzglavnik, velika odeja. Ne pomislimo pa, ali so take stvari tudi zdrave. Žal si ob takih nakupih vzamemo premalo časa, glede na to, da kupujemo izdelke, ki naj bi bili zdravju koristni, uporabljali pa naj bi jih kar nekaj let, povprečno 8 ur na dan.

Ravno zato smo se v podjetju Dollar, za razliko od raznih salonov pohištva, strogo specializirali za prodajo kakovostnih bio ležišč različnih trdot in ortopedskih vzglavnikov različnih oblik.


Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.