Dollar.si - 10 let jamstva

Ležišča iz naravnega lateksa za zdrav in udoben spanec.

  • Ortopedsko pravilna podpora hrbtenici
  • Odlična mikroklima za dobro počutje in noči brez potenja
  • Hitra prilagodljivost pri obračanju v postelji
  • Zaščita pred pršicami in alergijami nanje
top bed, ležišče po meri, spanje, lateks

Ležišče TOP BED

TOP BED je unikatno ležišče, narejeno po vaši meri. Dobesedno. Za vse, ki si želite ležišče, prilagojeno izključno vam, vašemu telesu, vašim individualnim željam in spalnim navadam. Ležišče za vaše popolno udobje in z vašim imenom.
od
755,93 € 1.079,90 €
ležišče, anti stress young, spanje, zdravje, hrbtenica

Ležišče Antistress Young

Anti-Stress Young je pravo ležišče za mlade po letih in srcu. Prevleka, obogatena z zdravilno aloe vero, bo vašo kožo pomirjala in nanjo blagodejno vplivala, lateks pa bo vaše telo pravilno podprl in nudil občutek edinstvene sprostitve.
od
328,93 € 469,90 €
Ležišče Optimla support

Ležišče Optimal Support

Izjemno priljubljeno ležišče Optimal Support je prava izbira za vse, ki imate težave s hrbtenico ali preprosto želite optimalni počitek. 100% lateks bo pravilno podprl vaše telo, antibakterijska prevleka pa pripomore k bolj čistemu in prijetnemu spalnemu okolju, vse za zdrav in udoben spanec. Optimalno udobje za vso družino.
od
447,93 € 639,90 €
dollar, ležišče, spanje, delux comfort, spanje, zdravje, hrbtenica

Ležišče DeLux Comfort

DeLux Comfort je izjemno udobno ležišče nadstandardne višine in najvišjega kakovostnega razreda. Zračna antibakterijska prevleka pomaga preprečevati razvoj pršic in bakterij ter ponuja visoko udobje z dodatnim oblazinjenjem.
od
500,43 € 714,90 €
ležišče, spanje, zdravje, 20 cm

Lateks ležišče King Comfort

Nadstandardno ležišče, s kar 20-centimetrov visokim jedrom, s posebnim piramidnim lateksom in z antibakterijsko prevleko, ki poskrbi za maksimalno svežino in čistočo ter kraljevsko razvajanje. Posebna piramidna struktura 7-conskega lateksa do popolnosti zagotavlja pravilno lego telesa.
od
664,93 € 949,90 €
ležišče žepkasto

Žepkasto ležišče Spring Delux

Nadstandardno visoko ležišče nove generacije žepkastih vzmeti omogoča popolno prilagajanje in podporo telesa. Samostojne žepkaste vzmeti, razdeljene v 7 con, v kombinaciji z udobno spominsko peno skrbijo za pravilno lego in sproščujoč spanec. Slovenski proizvod vrhunske kakovosti.
od
300,93 € 429,90 €
Žepkasto ležišče Spring Lateks Delux

Žepkasto ležišče Spring Lateks Delux

Nadstandardno visoko ležišče nove generacije žepkastih vzmeti omogoča popolno prilagajanje in podporo telesa. Ležišče smo dodatno prekrili tudi s plastjo jute, naravnega materiala, ki ustvarja čvrsto, a hkrati izredno udobno ležišče, na katerem bo pravi užitek zaspati. Juta spada med močna, trajna in zelo obstojna naravna vlakna. Slovenski proizvod vrhunske kakovosti.
od
346,43 € 494,90 €
Nasveti za nakup ležišča
Med izdelki, ki jih ljudje največ uporabljamo, je ležišče vsekakor povsem pri vrhu, čeprav mu običajno ne posvečamo veliko pozornosti. Prav od kakovosti ležišča je odvisno naše počutje, tako med počitkom kot po njem.
Preverite vodič za izbiro ležišča.
Najboljši materiali in vrhunska izdelava
Našim izdelkom je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov. Kupcem ponujamo samo izdelke za katere sami verjamemo, da ustrezajo najstrožjim merilom kakovosti.
Več in informacij o uporabljenih materialih.
30-dnevni test ležišča
Podjetje Dollar zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. V kolikor z nakupom ležišča Dollar ne boste 100 % zadovoljni, ga lahko v 30-ih dneh po nakupu zamenjate ali vrnete.
Možnost obročnega plačila
Plačilo na obroke brez obresti s položnicami (do 4 zaporedni mesečni obroki). Ob nakupu nad 50,00 € možno plačilo na 2 obroka, pri nakupu nad 75,00 € nudimo plačilo na 2 ali 3 obroke. Ob nakupu nad 100,00 € izkoristite možnost obročnega plačilana 2, 3 ali 4 obroke. Plačilo na obroke je možno v zaporednih mesečnih obrokih.
Kako do odličnega spanca?
Vaše telo je edinstveno in zato je za vas ključnega pomena, da ugotovite, na katerem ležišču bo vaš spanec zdrav in kvaliteten.

Body Sensor
Zdaj je pravi čas za strokovno osebno meritev z BodySensor-jem, saj lahko le tako ugotovite, katera kombinacija ležišča, vzglavnika in letvenega dna je za vaše telo najprimernejša.

Prijavite se na meritev

Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.