Dollar.si - 10 let jamstva

Naravni materiali

Kakovostna izdelava in naravni materiali za zdrav spanec

Naše poslanstvo je, da vas zdrave in vitalne spremljamo skozi vsa življenjska obdobja, od rojstva pa vse do pozne jeseni. To počnemo tako, da vam omogočamo dober in kvaliteten spanec. Od kakovosti spanja je namreč odvisna tudi kakovost našega življenja, saj nam lahko le zdrav spanec prinaša naravno energijo in srečo, izboljšuje razpoloženje in zdravje ter nam omogoča mladosten videz –vsako noč. Zato z odgovornim pristopom do vas in vašega zdravja skrbno izbiramo samo najboljše in ustvarjamo dovršene izdelke.

Naravni materiali imajo mnoge pozitivne lastnosti

Čeprav so sedaj umetni materiali že zelo izpopolnjeni in predstavljajo dobro, predvsem pa cenovno nekoliko ugodnejšo izbiro, so naravni materiali še zmeraj v prednosti glede na njihove karakteristike oz. lastnosti. Naravni materiali imajo namreč mnoge pozitivne lastnosti za dober spanec: so prijazni do kože, pomagajo preprečevati potenje, so negostoljubni do pršic in blagodejno vplivajo na alergije. Poleg tega pa so tudi zelo prijazni do okolja.

Naši izdelki so narejeni iz visoko kakovostnih naravnih materialov z dolgo življenjsko dobo

Za ležišča in vzglavnike uporabljamo naravni lateks, saj ga cenimo zaradi mnogih dragocenih prednosti. Je dovolj prožen, nudi telesu konstantno oporo in ima dolgo življenjsko dobo. Uporabljamo ga v kombinaciji še z drugimi vrhunskimi naravnimi materiali: bombažem, bambusom, puhom, aloe vero, kamilico in volno, ki vsak zase pripomorejo k popolnim rešitvam za udobno in zdravju prijazno spanje.

Seznam uporabljeni naravnih materialih:


Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.