Dollar.si - 10 let jamstva

Vzglavnik iz lateksa Ortopedic Vario


Po višini in naklonu prilagodljiv ortopedski vzglavnik, ki nudi optimalno oporo glavi in vratu, ter tako pomaga pri preprečevanju bolečin v ramensko-vratnem delu


  • Na zalogi
Cena: 94,43 € 134,90 €

Vzglavnik iz lateksa Ortopedic Vario

Ste eni izmed tistih, ki se pogosto svoj dan začnejo z bolečinami v vratu? Ste že razmislili o zamenjavi vašega vzglavnika? Naj vam predstavimo najbolje prodajan vzglavnik: Ortopedic Vario. 

Vzglavnik iz lateksa Ortopedic Vario je namenjen vsem tistim, ki si želijo najboljše. Zgodnji del vzglavnika je namreč ergonomsko oblikovan, da pravilno podpre vaš vrat, piramidna struktura vrhnje plasti pa nudi masažni učinek in dodatno razbremeni točke pritiska ter tako zagotavlja boljši pretok krvi. Zaradi svoje sestave – lateksa, se vzglavnik ne poseda, ohranja svojo prožnost, nudi optimalno podporo glavi in vratu ter ponuja maksimalno udobje.

Vzglavnik iz lateksa Ortopedic Vario pa ima poleg vseh prednosti še eno – zračna prevleka z bambusovimi vlakni, ki jo boste poleg tega lahko tudi enostavno oprali, pomaga preprečevati prekomerno potenje ter je posebej primerna za alergike in asmatike. 

Prednosti vzglavnika Ortopedic Vario: 

  • vzglavniku lahko sami nastavite višino in naklon,
  • zgodnji del je ergonomsko oblikovan, da pravilno podpre vaš vrat,
  • piramidna struktura vrhnje plasti nudi masažni učinek in dodatno razbremeni točke pritiska ter zagotavlja boljši pretok krvi,
  • vzglavnik nudi konstantno oporo vratnemu delu hrbtenice,
  • zaradi posebne oblike pravilno podpre vrat,
  • vzglavnik se ne poseda, temveč ohranja svojo obliko in prožnost. 

Za koga je vzglavnik primeren?

  • Za vse, ki si želijo od vzglavnika nekaj več.
  • Za vse, ki imajo težave oziroma bolečine v vratno-ramenskem delu.
  • Za vse alergike in asmatike. 
Specifikacije izdelka
Dimenzija Na voljo: 62x30
Primernost za spalne položaje Za vse spalne položaje
Prevleka Bamboo AirClean
Antialergijski Da
Snemljiva in pralna prevleka Da (na 40˚ C)
Udobje (na lestvici 1-5) 5
Zračnost Da
Sestava

Jedro:
100 % lateks
Prevleka:
18% bamboo, 18% viskoza, 64% poliester.

Nasveti za nakup vzglavnika

Kakovost spanja je v veliki meri odvisna od pravilno izbranega vzglavnika, ki je najpomembnejši del ležišča. Najboljši vzglavniki so tisti, ki nudijo glavi in vratnemu delu hrbtenice stalno pravilno oporo, ne glede na položaj ležanja. Preverite, kako izbrati pravi vzglavnik za bolj kvaliteten in zdrav spanec.

Najboljši materiali in vrhunska izdelava

Našim izdelkom je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov. Kupcem ponujamo samo izdelke za katere sami verjamemo, da ustrezajo najstrožjim merilom kakovosti.

Nakup in vračila

Podjetje Dollar zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 15 dni.

Brezplačna dostava

Ob nakupu izdelkov nad 100 EUR je poštnina brezplačna. Izjema so letvena dna in ležišča, kjer je poštnina brezplačna pri nakupu nad 500 EUR.

Možnost obročnega plačila

Plačilo na obroke brez obresti s položnicami (do 4 zaporedni mesečni obroki). Ob nakupu nad 50,00 € možno plačilo na 2 obroka, pri nakupu nad 75,00 € nudimo plačilo na 2 ali 3 obroke. Ob nakupu nad 100,00 € izkoristite možnost obročnega plačilana 2, 3 ali 4 obroke. Plačilo na obroke je možno v zaporednih mesečnih obrokih.

Do 12 obrokov, brez obresti

Plačilo na obroke z 1, 2, 3! KREDITOM (do 36 obrokov, minimalni obrok 25,00 €). Za kredite do 12 mesecev stroške obresti krijemo mi, stranka pa stroške zavarovanja in odobritve kredita. Plačilo na 12 obrokov z Diners Club kartico, brez obresti.

Sorodni izdelki

Vzglavnik Anatomic

Odličen preventivni vzglavnik anatomske oblike je primeren za tiste, ki pogosteje ležite n...
od
59,43 € 84,90 €

Vzglavnik Medical

Kakovosten preventivni vzglavnik anatomske oblike je namenjen tistim, ki težav ali bolečin...
od
66,43 € 94,90 €

Vzglavnik Lateks Orto Support

Nižji anatomski vzglavnik Orto Support je namenjen vsem tistim, ki pogosto spijo na hrbtu ...
od
41,93 € 59,90 €

Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.