Dollar.si - 10 let jamstva
-20%
Image

Nadvložek LATEX Bamboo, 4 cm


Lateks je antistatičen in antibakterijski material, zato ne privablja prahu, se ne drobi v prah in ni gostoljuben za pršice. Onemogoča razvoj plesni, klic in bakterij, ki slabo vplivajo na človekovo zdravje in počutje.


  • Na zalogi
Cena: 143,92 € 179,90 €

Nadvložek Latex Bamboo, 4 cm

Imate staro ležišče pa si želite za majhne stroške zopet privoščiti prijeten in kakovosten spanec na novi udobni podlagi? Potem si enostavno morate omisliti posteljni nadvložek Latex 4cm, ki bo vaše že malce posedlo in obrabljeno ležišče spremenil v zdravo, kvalitetno in nadvse udobno podlago, na kateri bo spanje zopet postalo pravi užitek. Sicer si lahko posteljni nadvložek Latex 4cm omislite tudi za novo ležišče, saj ga boste s tem zaščitili, podaljšali njegovo življenjsko dobo in še spali kot na puhastem oblaku. Bi si lahko želeli še boljše rešitve? 

Posteljni nadvložek Latex 4 cm – bamboo uravnava temperaturo v coni udobja, in s tem zagotavlja kar najboljše pogoje za dober spanec. Zaradi posebnega polnila boste zato zaspali hitreje, vaš spanec pa bo trajal tudi dlje časa. Nadvložek je opremljen z bambusovimi vlakni, ki učinkovito zaščitijo ležišče pred prahom, pršicami in znojem, poleg tega pa ohranjajo ležišče suho, mehko in zračno. 

Za koga je nadvložek primeren?

  • Za vse, ki si želijo obrabljeno ležišče spremeniti v udobno in zdravo podlago za spanje.
  • Za vse, ki želijo zaščititi novo ležišče.
  • Za vse, ki imajo težave s spanjem.
  • Za vse, ki so alergični na cvetni ali hišni prah.

Sorodni izdelki

Ležišče DeLux Comfort

DeLux Comfort je izjemno udobno ležišče nadstandardne višine in najvišjega kakovostnega ra...
od
500,43 € 714,90 €

Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.