Dollar.si - 10 let jamstva

Letveno dno Luxoflex fiksno


Letveno dno Luxoflex nudi optimalno podporo telesu, omogoča pa tudi dodatno nastavitev trdote v srednjem delu in se tako prilagaja vašim potrebam ter zagotavlja pravilen položaj hrbtenice.


 • Na zalogi
Cena: 83,93 € 119,90 €

Klasično letveno dno Luxoflex

Klasično letveno dno Luxoflex nudi optimalno podporo telesu in omogoča dodatno, individualno nastavitev trdote v srednjem delu. Hrbtenica tako ohranja najbolj pravilen položaj, letveno dno pa se prilagaja potrebam posameznika.
Kakovostno posteljno dno sestavlja 26 letvic in 10 regulatorjev trdote, ki omogočajo individualno prilagoditev. S petimi dvojno vpetimi letvicami si nastavite stopnjo trdote glede na svoje karakteristike in spalne navade.

Fiskno letveno dno Luxoflex, narejeno iz visokokakovostnega bukovega in brezovega lesa, omogoča:

 • individualno nastavitev podpore z 10 regulatorji trdote,
 • anatomsko pravilen položaj telesa,
 • boljšo zračnost ležišča,
 • prijetnejše spanje,
 • udoben počitek,
 • odlično zračnost ležišča,
 • daljšo življenjsko dobo ležišča,
 • večjo prožnost,
 • trpežno in kakovostno podlago za ležišče in vaše telo,
 • preprečevanje nastanka plesni na ležišču, ki je škodljiva vašemu zdravju.

Za koga je fiksno dno primerno?

 • Za vse, ki si želite individualne nastavitve trdote letvene podlage za boljšo in natančnejšo podporo telesa.
 • Za vse, ki želite zračno spalno podlago.
 • Za vse, ki potrebujete dobro podporo telesa.
 • Za vse, ki jim je dovolj osnovno udobje.
Lastnosti

LES

Letveno dno ležišča mora biti prožno in trpežno hkrati. Zato je pomembna pravilna izbira lesa. Ni važna samo kakovost, ampak tudi vrsta samega lesa. Za izdelavo letvenega dna sta najprimernejši les breze in bukve. Letveno dno sestavljeno iz lesa listavcev je veliko bolj trpežno, nudi odlično čvrstost in stabilnost, hkrati pa tudi vso potrebno prožno za najbolj pravilno lego vašega telesa. S kakovostnim letvenim dnom omogočite svojemu ležišču odlično kroženje zraka, ki je zanj zelo pomembno. Več o lesu.

Pravilna izbira letvenega dna

Si želite najboljši spanec, najvišje kakovosti? Potem morate pri izbiri ležišča obvezno izbrati tudi primerno letveno dno. Pri Dollarju so na voljo le najboljša NASTAVLJIVA LETVENA DNA, ki so ergonomsko oblikovana, letvicam pa lahko s pomočjo regulatorjev trdote določite natančno podporo vaši hrbtenici, nogam, bokom in ramenom. Več informacij o letnivcah.

Najboljši materiali in vrhunska izdelava

Našim izdelkom je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov. Kupcem ponujamo samo izdelke za katere sami verjamemo, da ustrezajo najstrožjim merilom kakovosti.

Nakup in vračila

Podjetje Dollar zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa za naše kupce. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, nam jih lahko vrnete v roku 15 dni.

Brezplačna dostava letvenega dna

Novo letveno dno vam dostavimo do vaše spalnice in ga ustrezno namestimo. Stroške prevoza plača podjetje Dollar pri nakupu letvenega dna ali ležišča v višini nad 500,00 €.

Slovenska kakovost

Vsa Dollar letvena dna najvišje kakovosti in iz naravnih materialov so narejena v Sloveniji.

Možnost obročnega plačila

Plačilo na obroke brez obresti s položnicami (do 4 zaporedni mesečni obroki). Ob nakupu nad 50,00 € možno plačilo na 2 obroka, pri nakupu nad 75,00 € nudimo plačilo na 2 ali 3 obroke. Ob nakupu nad 100,00 € izkoristite možnost obročnega plačilana 2, 3 ali 4 obroke. Plačilo na obroke je možno v zaporednih mesečnih obrokih.

Do 12 obrokov, brez obresti

Plačilo na obroke z 1, 2, 3! KREDITOM (do 36 obrokov, minimalni obrok 25,00 €). Za kredite do 12 mesecev stroške obresti krijemo mi, stranka pa stroške zavarovanja in odobritve kredita. Plačilo na 12 obrokov z Diners Club kartico, brez obresti.

Sorodni izdelki

Ležišče Antistress Young

Anti-Stress Young je pravo ležišče za mlade po letih in srcu. Prevleka, obogatena z zdravi...
od
328,93 € 469,90 €

Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.