Dollar.si - 10 let jamstva

BodySensor

Vsak posameznik je edinstven. Ljudje se razlikujemo po fizionomiji, različnih spalnih navadah, morebitnih zdravstvenih težavah, čisto individualnih potrebah in željah.

Spomočjo merilnega sistema BodySensor izmerimo vaše fizične karakteristike, na podlagi katerih določimo merila za izdelavo vašega individualnega ležišča.

BODYSENSOR – do popolnega spanca v samo 3 korakih

Merilni sistem BodySensor izmeri obliko telesa s pomočjo infrardeče svetlobe (kot je npr. uporabljena v daljinskih upravljalnikih), ki je popolnoma neškodljiva za zdravje. Merilnik BodySensor je opremljen z dvema stranskima senzorskima ročajema, ki se premikata navzdol in navzgor. Trije čitalniki brez dotikanja v različnih položajih naredijo vse ustrezne in potrebne meritve mer, kot so:

  • višina in obseg telesa,
  • širina in višina ramen,
  • medenice in
  • ukrivljenosti hrbtenice.

Natančno pridobljeni podatki se nato uskladijo in dopolnijo z vašim najpogostejšim spalnim položajem, s trdoto ležišča, ki je primerna za obliko vašega telesa in vašo težo. BodySensor uskladi vse podatke z zbranimi študijami in z morebitnimi spremljevalnimi testi. BodySensor določi vse natančno prilagojene komponente ležišč in izbere najustreznejšo varianto, ki vam bo popolnoma ustrezala.

BodySensor uporablja te podatke izključno za izdelavo natančnega izračuna individualno prilagojenega ležišča oz. posteljnega sistema (le-ta vključuje poleg ležišča še izbiro ustreznega posteljnega dna, vzglavnika in odeje).

Pogovor z Dollarjevim strokovnjakom

Sprva vas Dollarjev strokovnjak povpraša po telesni višini, teži, starosti, vaših spalnih navadah, najljubšem oz. najpogostejšem spalnem položaju.  Nato mu zaupate vaše želje glede trdote ležišča, ga seznanite z morebitnimi alergijami in drugimi zdravstvenimi težavami, ki pogojujejo posebno ležišče, ter mu poveste kakšno raven toplote oz. temperature spalnega okolja si želite.

Kako poteka meritev z Body sensorjem?

Meritev z BodySensorjem, ki ne traja več kot 3 minute, poteka v treh korakih.

Prvi korak:

V prvi fazi meritve BodySensor izmeri glavo, vrat in ledveni predel.

Drugi korak:

V drugi fazi meritve BodySensor izmeri širino glave in višino ter širino ramen.

Tretji korak:

V tretji meritvi BodySensor odčita širino in višino pasu ter medenice.

BodySensor nato na podlagi pridobljenih podatkov odčitavanja in vhodnih podatkov, pridobljenih s strani vašega posvetovanja z Dollarjevim strokovnjakom, izračuna ter predlaga idealno ležišče (oz. posteljni sistem), ki vam bo do popolnosti ustrezalo.

Kako do odličnega spanca?
Vaše telo je edinstveno in zato je za vas ključnega pomena, da ugotovite, na katerem ležišču bo vaš spanec zdrav in kvaliteten.

Body Sensor
Zdaj je pravi čas za strokovno osebno meritev z BodySensor-jem, saj lahko le tako ugotovite, katera kombinacija ležišča, vzglavnika in letvenega dna je za vaše telo najprimernejša.

Prijavite se na meritev

Potrebujete pomoč?

Vprašajte nas preko spletnega operaterja ali:

Preko telefona: 01 520 93 00
Preko e-pošte: info@dollar.si

Ležišča po meri

Vsa Dollar ležišča izdelamo po meri, posebej za vas. Tako si lahko izberete udobje povsem po svojih željah – ležišča izdelamo tudi v nadstandardnih merah in različnih trdotah. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov, zato vam ponujamo samo najboljše materiale in vrhunsko izdelavo.